top of page

love your body

rainpharma dieet

Op zoek naar een diëtiste? Ook hier bij SMUK kan ik je begeleiden.

We gaan niet op zoek naar het slankheidsideaal, maar maken een comrpomis à la belge, de gulden middenweg. We streven naar het ideale gezonde gewicht voor jou. Want los van vooroordelen en discriminatie is het nu eenmaal zo dat overgewicht heel wat gezondheidsproblemen met zich kan meebrengen. Een optimaal gewicht vormt mee de basis van een goede gezondheid en een mooi zelfbeeld.

Daar wil ik samen met jou aan werken. 

Balance box.jpg

Een programma met een eenvoudige maar rake filosofie dat een efficiënte en motiverende start combineert met een doordachte en haalbare langetermijnvisie.

Ik begeleid je persoonlijk doorheen de drie fases, de verschillende fases zorgen ervoor dat jouw resultaat blijvend is. Naast gewichtsverlies, krijg je meer energie en een stralende huid cadeau!

Spant je boek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te vaak ongezond gegeten (of te veel gedronken)?

Je wil even op de rem gaan staan en een nieuwe start nemen, ongezonde gewoontes doorbreken, opnieuw energiek door de dag huppelen. 

IMG-20220103-WA0138.jpg
bottom of page