top of page

SKIn-vest-ment

lpg-ENDERMOLOGIE

Wanneer uw huid en uw figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd, kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan.

LPG endermologie® is de enige niet-invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

 De huid wordt zachtjes gestimuleerd d.m.v. bindweefselmassage om de slapende cellen opnieuw te activeren. Plaatselijk vet, huidverslapping (zowel lichaam als gelaat), cellulitis en zware benen pakken we op deze manier aan, zonder een chirurgische ingreep.

LPG-endermologie.jpg

drievoudige werking

- verminderen van resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%

- gladstrijken van sinaasappelhuid

- natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur).

gelaat

De rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak voor een fitness van de huid en om de syntheseprocedure van de fibroblast grondig te reactiveren:

  • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.

  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

    Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

     

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

 De unieke en pijnloze stimulatie van LPG-endermologie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

Model bedrijf bloemen
03-5_768x400_acf_cropped-1.jpg
Twee vrouwen

De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. Het gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, helaas, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent intense maar aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. Het gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

Dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking

 

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes.

LICHAAM

 

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis, waar 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de vetcellen (adipocyten) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de vetcellen groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. Afslanken, cellulite gladstrijken, huid verstevigen en je silhouet verfijnen is het resultaat.

Huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

 

Modellen in bodysuits
Endermologie-tijdens-en-na-de-zwangerschap.jpg

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. De factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Dankzij de verschillende instellingen van de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt zeker ook aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Relaxatie

Met LPG-endermologie kunnen we ook spierontspannend werken. Gun jezelf een massage, je huid wordt ondertussen verstevigd, dus 2 vliegen in één klap!

Training van het onderlichaam

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

iNTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen jouw wensen. Wat zou jij graag anders zien en wat kan LPG-endermologie voor jou betekenen. We leggen vast welk behandelingsplan op jouw lijf geschreven is. Behandelen we 1 zone, meerdere zones of het volledige lichaam?
Uiteraard bekijken we ook de contra indicaties zodat we zeker zijn dat LPG-endermologie op jouw huid kan/mag toegepast worden.

Een intakegesprek komt op 35 euro. Als je beslist om een abonnement te nemen, vervalt deze.

prijzen

Een mooi resultaat moet opgebouwd worden. In het begin kom je best 10 à 20 keer met 2 à 4 dagen tussen. Wil jij heel snel resultaat, dan kan je ook om de andere dag komen. We gunnen je huid telkens minstens 1 dag rust. Heb je het gewenste resultaat bereikt, dan kan je dat onderhouden met 1 sessie per maand. 

1 sessie komt neer op 60 euro (30min.)

Een abonnement van 10 sessies komt op 600 euro. 

Een abonnement van 20 sessies komt op 1140 euro.

 

Neem je een abonnement van 10 sessies op je gelaat, dan krijg je er de behandelkopjes voor het toestel t.w.v. 39 euro gratis bij. Dit zijn jouw eigen opzetstukjes, zo kunnen we hygiënisch werken.

 

Bij een abonnement van 10 sessies op het lichaam krijg je er je pakje voor het lichaam t.w.v. 30 euro gratis bij. (Met het pakje heeft het toestel beter grip en werken we opnieuw hygiënisch.)

Eenmalige behandelingen

Lichaam

Relaxatie  60 euro (30min.)

Detox/Lymfedrainage/ lichtere benen. 60 euro (30min.)

Gelaat

Coup d'éclat  60 euro (30min.)
 

Zelfverzekerde vrouw
bottom of page