top of page

SKIn-vest-ment

lpg-ENDERMOLOGIE

LPG endermologie® is de enige niet-operatieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

 De huid wordt zachtjes gestimuleerd d.m.v. bindweefselmassage om de slapende cellen opnieuw te activeren. Plaatselijk vet, huidverslapping (zowel lichaam als gelaat), cellulitis en zware benen pakken we op deze manier aan, zonder een chirurgische ingreep.

LPG-endermologie.jpg

drievoudige werking

- verminderen van hardnekkige en plaatselijke vetten met meer dan +70%

- gladstrijken van sinaasappelhuid

- natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur).

gelaat

De rimpels vullen en huid verstevigen met liftend effect.

LPG-endermologie zorgt met z'n microklopbewegingen voor een pijnloze en ontspannende fitness van de huid om de onderhuidse cellen grondig te reactiveren. 

  • De productie van collageen en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) 

  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen de “expressierimpels”. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

  • De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. Het gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren en krijgt een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.
     

De teint verhelderen

 De unieke en pijnloze stimulatie van LPG-endermologie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

Model bedrijf bloemen
03-5_768x400_acf_cropped-1.jpg
Twee vrouwen

Dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking

 

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes.

LICHAAM

 

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis resulteert in de opslag van vetten in de vetcellen (adipocyten) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de vetcellen groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

LPG-endermologie masseert de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en verklevingen los te maken. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. Afslanken, cellulite gladstrijken, huid verstevigen en je silhouet verfijnen is het resultaat.

Huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger, zelfs striemen vervagen..

Modellen in bodysuits
Endermologie-tijdens-en-na-de-zwangerschap.jpg

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. 

LPG-endermologie helpt het vocht af te drijven, de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

Je voelt het verlichtend effect onmiddellijk. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt zeker ook aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Training van het onderlichaam

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

iNTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen jouw wensen. Wat zou jij graag anders zien en wat kan LPG-endermologie voor jou betekenen. We leggen vast welk behandelingsplan op jouw lijf geschreven is. Kies je voor gelaat, lichaam of een mix? Alles kan.

Benieuwd? Boek een gratis intakegesprek en ontdek wat LPG-endermologie voor jou persoonlijk kan betekenen. 

Zelfverzekerde vrouw
bottom of page