top of page

Bath & Shower Moments

SKIN WASH

Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning. Met een plantaardige douchegel zorg je ervoor dat ook je huid van dit dagelijkse ritueel geniet. Een plantaardige douchegel is de eerste stap naar een gezonde huid.

Deze douchegel zonder zeep of detergenten maakt je huid schoon zonder haar uit te drogen. De volledig plantaardige, bio-afbreekbare formule schuimt veel minder dan synthetische varianten en dat is maar goed ook. Schuim is goed om bellen te blazen, maar niet om een belangrijk orgaan als je huid te reinigen. Wil je toch meer schuim? Doe dan 1 tot 3 pompjes douchegel op de Body Wonder Towel van RainPharma en geniet van een weldadig en natuurlijk schuimmomentje.

page_1.jpg

HAIR CAIR

Een écht natuurlijke shampoo ontwikkelen is een hele uitdaging. Na lang zoeken en uitgebreid testen, kwam RainPharma eindelijk tot de perfecte formule. Na een heerlijke natuurlijke wasbeurt met Pure Shampoo, zorgt Authentic Conditioner voor de finishing touch.

 

Geef je haar minstens een week de tijd om te wennen aan deze bijzondere natuurlijke formule. Na een korte detox-periode zal je merken dat je haar steeds zachter en mooier wordt. Heb je droog of pluizig haar? Een paar druppeltjes Fascinating Broccoli Seed Oil doen wonderen. Of verwen je haar zo nu en dan eens met Charming Broccoli Seed Mask.

SOFT SKIN

Jezelf in de watten leggen en toch tijd winnen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Met deze producten is het niet meer nodig om je na het douchen nog in te wrijven met een bodylotion.

Top, toch? 

showergirl.jpg
bottom of page