top of page

IBX.

 • Herstelt de beschadigde nagel

 • Versterkt de broze nagel

 • Beschermt de natuurlijke nagel​

  IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.
  Het product dringt door ín de nagel, daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt dat daartoe in staat is! 
  Daarbovenop is het kleurloos en dus onzichtbaar waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen! Vraag uw IBX-behandeling als extra verzorging bij uw manicure of pedicure. 

  IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het product is geschikt 
  voor mensen die mooie, natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte.
   Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheurden of afbrokkelden, worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels die uitdroogden door het regelmatig verwijderen van soak-off gels, worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

  IBX wordt zoals een doorzichtige nagellak aangebracht op de nagelplaat en dringt door de warmte van de warmtelamp tot helemaal in de nagelplaat door. Van daaruit gaat IBX de nagelplaat gaan verstevigen met behoud van flexibiliteit, maar zonder breekbaar te worden door zoals dubbelzijdig plakband de nagelplaatcellen dicht naar elkaar toe te trekken. De lagen van de nagelplaat die dreigden los te komen of die beschadigd waren door trauma of soak off gel, worden hierdoor weer aan elkaar gehecht.

  IBX in combinatie met Dadi'Oil verricht wonderen. Dadi'Oil is een nagelriemolie die via de nagelwortel de nagelgroei beïnvloedt, waardoor ook nagelbijters nu snel van die vreselijk korte nagels kunnen verlost worden.

bottom of page