top of page

Our Services

Bridal make-up.jpg
Winter nails.jpg

Do what you love, is mijn motto. En in mijn vak is het helemaal niet moeilijk om te houden van wat je doet. Ik kan jou een lach op je gezicht bezorgen, een boost aan je zelfvertrouwen geven, door mijn behandelingen op maat. Ik luister naar jouw wensen en kan die door mijn ervaring vervullen.

 Make yourself a priority.

What We
Offer

01-03 hair & make-up
04 Bride
05-06
 brows & lashes
07 WAX & GO/ laser
08-10 NAILS
11 feet

01

make-up

Make-up is het allerliefste wat ik doe. Ik luister aandachtig naar jouw wensen voor de gelegenheid en houd rekening met jouw make-up gewoontes.

Sowieso ga jij stralend en vol zelfvertrouwen buiten!

Just another day 35 euro
Glamour 39 euro

Ook mogelijk op zondag!

03

combo hair & make-up

Bespaar jezelf de hectiek van 2 adressen op een already busy day! Ik verzorg met plezier je haar & make-up. Breng bij een Vormsel of communie gerust je dochter(s) mee, dan maken we er samen een gezellige beleving van!

Combo: 65 euro

Combo girl (mini make-up + haar): 30 euro

Kan ook op zondag!

05

brows on fleek

Laat je wenkbrauwen op punt zetten en daarmee je blik opfrissen. Ik epileer je wenkbrauwen met hars en knip de haren bij waar nodig. Met de pincet worden ook de kleinste haartjes verwijderd. De vorm wordt bepaald door je gelaat, niet door de modegrillen. Zo zijn ze altijd perfect voor jou! De haren kleuren kan echt een meerwaarde zijn. Twijfel je? Gewoon doen!

Epilatie wenkbrauwen: 15 euro

Abonnement wenkbrauwepilatie 7+1 gratis: 108 euro
Kleuren wenkbrauwen: 18 euro

07

wax & GO

Bij epilaties werk ik altijd met hars voor de gevoelige huid. Zo is er minder kans op irritatie achteraf. Wil jij voor eens en altijd komaf maken met die ongewenste haren? Boek dan een gratis intakegesprek voor laserontharing! Tijdens dit gesprek kan je vrijblijvend al je vragen kwijt, een prijslijst bezorg ik je graag via mail.

Wax & go:

bovenlip 12, abonnement wenkbrauw en bovenlip 7+1 gratis 189 euro, kin en wangen 20, oksels 20, armen 25, benen 39, onderbenen 30, rug 29, borst 29.

09

polygel

Deze harde gel wordt op de nagel 'geboetseerd'. De gel heeft een dikte nodig om z'n hardheid te garanderen. De polygel zie je dus wat beter op de nagel liggen en herken je aan z'n bolling. 

Polygel: 60 euro

11

Feet

Tijdens de zomer lopen we graag met onze voeten bloot. So let me help you!

Bij een mini-pedi, zet ik je nagels 'proper': knippen/vijlen lakken. Bij een pedicure verzorg ik je voeten volledig: knippen & vijlen, nagelriemen verzorgen + alle eelt verwijderen. Tijdens een pedicure deluxe komt ook een deugddoend verwenmoment. We starten met en verkwikkend voetbad, voetscrub en zachte skin wash. Daarna volgt de volledige pedicure en werk ik af met de luxe verzorging van RainPharma.

Mini-pedi + lakken: 22 euro

Pedicure / Pedicure deluxe: 35 / 49

+ lakken: + 6 euro

Pedicure + Gelish: 64 (altijd deluxe)

02

updo

Een strak, klassiek opsteekkapsel is niet mijn ding. Bij SMUK kiezen we voor bohemian style of toffe waves. Zelf een leuk voorstel? Show me the picture! We kijken samen wat kan.

Updo: 30 euro
Updo -12j: 20 euro

04

bride

Whoop whoop! Proficiat met je huwelijk! Ik verzorg met veel passie je make-up & eventueel je haar op jouw fantastische dag.
Proefmake-up in salon + dag zelf op locatie: 150 euro
Proefkapsel & make-up in salon + dag zelf op locatie: 200 euro

Suite: make-up 39 euro /Hair & make-up: 65 euro

06

lashlift

Geen gedoe meer met mascara. Tijdens een lashlift worden je eigen wimperharen gelift en zwart geverfd. Hierdoor trekken je ogen elke dag de aandacht en heb jij reeds bij het opstaan een frisse blik! De lift blijft 6 tot 9 weken (tot de wissel met je nieuwe wimperharen).

Wimperlifting: 69 euro

Enkel kleuren wimpers: 18 euro

08

nails

Een gewone nagellak gaat heel snel stuk, daarom kies ik steevast voor gelish. Deze lak blijft 3 weken mooi en heb je in ontelbaar veel kleuren. Ik verwijder of vernieuw hem na 3 weken aangezien de uitgroei dan te groot geworden is.  
Heb jij broze nagels? Kies dan voor een lichte versteviging. De structure gel zie je niet liggen op de nagel maar biedt wel extra stevigheid.

Gelish / Gelish structure: 38 / 42

10

manicure

Laat je handen soigneren met een verzachtend handbad en een zachte handscrub. De nagels worden gevijld, nagelriemen en -wallen verzorgd. De Recovery Wax van RainPharma geeft je handen de perfecte luxe afwerking.

Manicure / + lakken: 30 / 35 euro

Gezellige en een heel aangename ontvangst door gastvrouw Sara in een mooie setting. Was voor mij de eerste keer maar de volgende afspraak ligt al vast. Ik heb mijn nieuwe stek gevonden!

K.

bottom of page