top of page

Balance Program

Het Balance Program gaat over veel meer dan enkel gewicht verliezen. We kiezen heel bewust voor een totaalaanpak op lange termijn. Het programma stopt immers niet op het moment dat jij jouw streefgewicht hebt bereikt.

Integendeel, dan begint het pas. En net dat zorgt voor een blijvend resultaat.

yoghurt smoothie.jpg

Waarom het RainPharma dieet

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankingsprogramma dat de RainPharma voedingssupplementen en shakes combineert met professioneel voedingsadvies van mij, je voedingsconsulent. Groenten en een stukje vis of vlees blijven de basis van het programma. 

Tijdens een intakegesprek van minstens een uur krijg je alle informatie en producten mee in de Balance Box, die je nodig hebt om met het programma te starten. Niet alleen de theorie en basisprincipes komen aan bod, maar ook het praktische verloop. Zo kom je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de start. Na een grondige analyse van jouw lichaamssamenstelling, bepalen we samen het doel dat jij wilt bereiken en wanneer het traject start. 

Je komt elke week of om de twee weken bij mij op consultatie, daarbij word je ook gewogen. We kijken samen wat de balans is, hoe staat het met je vet-, spier- en vochtmassa. Zo zien we wat voor jou werkt en kunnen we tijdig bijsturen. 

Volg je het Balance Program, dan doorloop je in totaal drie periodes. Tijdens de eerste periode kom je wekelijks of om de twee weken langs en val je op een verantwoorde manier meerdere kilo's af. Nadat je in de eerste fase komaf hebt gemaakt met je overtollige kilo's, kom je in de tweede fase wekelijks op consultatie. Tijdens deze verzilveringsperiode van 9 weken, breiden we je voedingsschema elke week een beetje uit. We kijken wat voor jou werkt en houden je gewicht in balans, zo heeft je lichaam de tijd om aan je nieuwe levensstijl en je nieuwe gewicht te wennen. Tijdens het jaar daarop, fase 3, worden maandelijkse afspraken ingepland. 

Een aanpak op lange termijn is de enige die blijvend werkt. We doorbreken oude, ongezonde gewoontes en creëren nieuwe die in jouw healthy lifestyle passen. Na 1,5 jaar ben je helemaal aan je nieuwe levensstijl gewoon, ken je je lichaam beter en weet je wat voor jou werkt. Pas dan kan ik je met een gerust hart laten gaan. 

Jouw rots in de branding

Dit programma op maat volg je altijd onder begeleiding van mij, je voedingsconsulent. Samen doorlopen we de drie fases van het programma. Mijn rol is in elke fase anders, maar altijd cruciaal. Ik volg jouw resultaten op en kijk samen met jou wat voor jou werkt en wat niet. Ook voor handige en smakelijke tips ben je bij mij als jouw coach aan het juiste adres. Ik geef je motiverende complimentjes en schouderklpjes en help bij het bijsturen als dat nodig is. 

De intensieve begeleiding draagt bij aan het succes van het Balance Program. Ik leg je uit waar het goed gaat en waar we eventueel aanpassingen kunnen doen. Zonder begeleiding kan je het programma niet volgen, daarom zijn de consultaties inbegrepen wanneer je je Balance Box koopt. Koop je ook je vervolgproducten bij SMUK dan blijft de opvolging gedurende het hele traject gratis.


Fit.jpg

Intake gesprek

65 euro

Balance box.jpg

Balance Box

+ intake inbegrepen

515 euro

Maak hier een afspraak voor je intake gesprek

Bedankt voor de inzending!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page